D.D.E konsert - 26.mai kl. 20.00 (Asker Kulturfestival på Vollen)

23. mars, 2017

Den 18. januar rundet DDE 25 år. Det folkelige bandet med godt fotfeste i både bygd og i by, er ett av få norskspråklige band som har fylt Oslo Spektrum. 26. mai kommer de til Vollen Marina under Asker kulturfestival – og da blir det fest!

Det er ingen selvfølge å holde på samme mannskap i en mannsalder, men DDE-skuta fosser videre med de samme karene som startet eventyret i 1992. Over 3000 konserter senere, for bortimot halve landets befolkning og halvannen million solgte CD-plater, er jubilantene klare for å fylle landets storstue igjen. Det trofaste publikum serveres en opplevelse spesielt rigget for anledningen når det innbys til trønderfest i hovedstadens storstue.

Nå letter DDE på det kreative trykket med besøk i studio, før sommerens festivaler og evenement besøkes over det ganske land. Det loves med andre ord både nytt materiale fra DDE-leiren, og sedvanlig turné i sommer-Norge. Forrige utgivelse fra DDE kom i 2012 (Energi). Siden den gang har bandets låtskriver vært gjennom alvorlig sykdom, og fokus har naturlig nok vært et helt annet sted. Frode Viken er nå friskmeldt, og de første låtene etter sykdommen blir å høre i god tid før hordene igjen skal samles i Oslo Spektrum.

Se videohilsen fra D.D.E

Billetter: https://kulturasker.no/arrangement/dde-til-vollen/20170526/